“How can I begin anything new with all of yesterday in me?”

Leonard Cohen

Familieopstellingen op 19 april, 17 mei, 21 juni en 12 juli.

Al zoveel gedaan en geprobeerd maar je voelt steeds weer die belemmering. Bewust of onbewust speelt het verleden een rol in de keuzes die je maakt. Als kind weet je wel van het vuur, de passie, het enthousiasme. Maar gaande weg lijkt het verstopt. Er hangt een laken voor maar je weet ergens wel wat er achter is. Zo af en toe laait het vuur op om te laten zien en voelen dat het er nog is. Maar je krijgt er geen vat op. Vuur in een doosje. Ergens achter een doek. Zonder gebruiksaanwijzing.

Oude patronen

Oude patronen hebben het vuur ingesloten. Patronen die er misschien al waren voordat jij er was. En of je nu wel of niet succesvol bent geworden, het is dat gevoel dat ergens deep down inside blijft opspelen.

Familieopstellingen zijn een mooie en vaak ontroerende manier om naar die patronen te kijken. De ontdekking van bepaalde onbewuste patronen in mijn leven hebben geleid tot keuzes die ik daarvoor niet zou hebben gemaakt. En die ontwikkeling gaat nog steeds verder.

Verbonden

Wat je meedraagt van je familie gaat ten diepste over liefde. De opstelling laat zien hoe die liefde eruit ziet. Lees hier meer over familieopstellingen.

Het zien en doorzien van patronen geeft inzicht en ruimte om nieuwe wegen in te slaan en om gebeurtenissen in je leven een plek te geven. Je voelt je minder gebonden, maar meer verbonden, en dat alleen al kan voor verandering in je omgeving zorgen. Stel je dat eens voor. Laat dat eens binnenkomen. Jij meer jij en je omgeving merkt het eerder dan jijzelf.

Wanneer en waar kan je meedoen?

Dat kan op donderdagavonden 19 april, 17 mei, 21 juni en 12 juli. Ontvangst is om 19.30 uur met koffie, thee en iets lekkers. We beginnen om 20.00 uur tot 22.00 uur met een uitloop naar 22.30 uur. We doen twee opstellingen per avond. Het is in de mooie villa van www.dit-ben-ik.nu, Hoofdstraat 252 in Driebergen.

Investering:

Ik vraag een bijdrage van € 89,- voor als je een vraag inbrengt of € 166,- als je de vraag en je familiesysteem vooraf wilt doornemen (aanrader). Dat is excl. btw als je zakelijk betaalt. Wil je als representant meedoen dan is het gratis.

Met liefde loop ik een avond met je mee door je familiesysteem. Wil je je aanmelden of wil je eerst nog iets vragen? Stuur even een email naar verder@gerardvanrijnsoever.nl of bel of sms naar 0623 55 0670.

Download hier de flyer (pdf).