Huiskamerworkshop ‘Focus in je levensloop’  

Durf jij het aan om samen met een kleine, vertrouwde groep mensen je te verdiepen in het doel in je leven? Iets wat richting geeft en waar je in kunt blijven groeien? Een doel wat je steeds opnieuw uitdaagt. In een kleine groep mensen gaan we op zoek naar zingeving. Wil je meer leven vanuit authenticiteit? Ben je op zoek naar (ander) werk? Wil je iets vinden dat echt past bij wie jij bent? Organiseer dan een huiskamerworkshop met afterparty. ‘Focus in je levensloop’ is een ‘anders dan anders’ workshop. Je leert niets nieuws maar we kijken anders naar wat je al weet.

Tijd voor vernieuwing

Ons gedrag krijgt al heel vroeg vorm, dat begint al in je vroegste jeugd. Als kind hebben we allemaal behoefte om gezien te worden door onze ouders en ontwikkelen we daar ieder een eigen maniertje voor. Het sluipt erin. Bewust en nog vaker onbewust gebruiken we dat gedrag nog steeds. Het is vaak geen probleem, misschien zelfs een talent, maar net zo vaak iets waar je tegenaan loopt en wat je zou willen veranderen. Hoe is dat bij jou? Van welke talenten, doelen en valkuilen ben je je bewust en van welke nog niet?

Op zoek naar de bron

In deze workshop kijken we terug en vooruit. Is er een kiem die ons levensdoel bepaalt, die richting en focus geeft? Is er een bron waar we uit kunnen putten? We gaan in deze workshop met behulp van een aantal opdrachten op zoek naar focus in jouw leven, een levensdoel wellicht. We gaan het zoeken, onderzoeken en ter discussie stellen. Met een paar opdrachten en uitwisseling daarover ga je naar huis met een diep geworteld gevoel van jouw doel in het leven. Of in ieder geval heb je een ander perspectief gezien, een weg die je kan in slaan, een stap die je kan zetten.

Informatie

Wil je eens een diepgaander en persoonlijker gesprek  met vier tot zes vrienden en na afloop daar wat over doorbomen met wat drinken erbij? Neem contact op: bel/app/sms  op 0623550670 of stuur een email naar verder@gerardvanrijnsoever.nl