Gratis loopbaanadvies

Ja, echt gratis. Ben jij tussen de 18 en de pensioenleeftijd dan kan je daar gebruik van maken. Discreet, niemand hoeft je toestemming te geven, niemand hoeft het te weten. Meld je bij mij aan en ik regel de rest. De overheid betaald.

Gratis?

De overheid heeft allerlei maatregelen bedacht om te zorgen dat de economie in deze coronatijd blijft functioneren. Onder andere een subsidie voor een loopbaan-ontwikkeladvies. Vanaf december kan iedereen van 18 jaar tot pensioenleeftijd daar gebruik van maken. MKB-ers, ZZP-ers, mensen in loondienst, flexwerkers, … Lijkt het je wat maar komt december niet uit dan is het slim om vanwege de verwachte grote belangstelling de aanvraag wel in december al te registreren. Later beginnen is geen probleem.

Waarom dan?

Corona gooit veel overhoop. Wat eerst nog gewoon leek is ineens onzeker geworden. En het treft ons allemaal. De een raakt zijn baan kwijt en de ander maakt overuren. Een grote herschikking van de arbeidsmarkt is gaande. De ene na de andere publicatie verschijnt over onherroepelijke veranderingen in maatschappij en economie. Het zet je aan het denken: wat is mijn bijdrage aan de wereld? Is dit niet hét moment om in actie te komen? ‘If not now then when?’ Werk is meer dan geld verdienen, werk is de wereld vorm geven! Er is een praktische reden om die uitdaging nú aan te gaan: het kan gratis.

Wat is de inhoud?

Het is een kort traject van 4 gesprekken. Je krijgt huiswerk vooraf. We duiken in je biografie, graven naar talent, valkuil en vooral naar verlangen, we maken bewust wat onbewust is en we zoeken naar wat jij zelf daarin te leren hebt én wat je de wereld kan brengen. Een arbeidsmarktscan is onderdeel van het traject en het eindigt met een concreet ontwikkelplan met acties in de tijd. Als extra is er de mogelijkheid om een familie- of loopbaanopstelling in te voegen in het traject.

Maak een afspraak voor een intake!

Wil je zelf de regie nemen over je loopbaan? Dan is dit een uitstekend startpunt.  Een kortdurend traject met een loopbaancoach met als eindresultaat een inzichtelijk persoonlijk ontwikkelplan. We gaan alle opties en acties in kaart brengen zodat je zelf de regie kan nemen over je loopbaan. Weer enthousiast en met energie naar je (nieuwe) werk.

Bel me op 0623-550670 dan maken we direct een 1,5 meter afspraak. Of stuur een email naar verder@gerardvanrijnsoever.nl