uitsnede bewerkt

Over mij

Er is een reden dat je deze pagina bezoekt. Er is iets in je werk, met jou of de ontwikkelingen op je werk. Misschien ben je, al dan niet vrijwillig, zonder werk en zoek je opnieuw naar een plek waar jij een bijdrage kunt leveren. En nu iets wat echt past, wat echt jouw plek is. En daarvoor zoek je naar een ‘klik’ met wat ik schrijf. Misschien vind je het hier.

Keerpunt

Er zijn van die momenten in een leven dat een keerpunt onvermijdelijk is. Dat keerpunt was voor mij 5 januari 2015. De dag waarop ik aankondigde te willen stoppen met mijn functie manager Personeel, Organisatie & Opleiding. Eigenlijk was het een optelling van talloze dingen die eraan voorafgingen. Van dingen die ik meedraag in mijn cv, dingen die ouder zijn dan alle diploma’s en functies maar toch hun stempel drukken op mijn werk. Ik had dat groeiende onbehaaglijke gevoel dat dit niet mijn plek was, dat ik niet deed waarvoor ik gemaakt was. Er was dat ontkiemende zaadje wat eindelijk ruimte wilde hebben.

Ontslag nemen 

Ik heb als P&O-er mensen geselecteerd, aangenomen en ontslagen. In het verleden heb ik zelf ontslag genomen, ben ontslagen geweest en heb outplacement gevolgd. Ik heb me laten omscholen, heb mensen begeleid naar werk en ben zelf begeleid naar werk. Kortom ik heb aan beide zijden van de tafel gezeten. Ondertussen volgde ik vele opleidingen* en hielp af en toe anderen bij trainingen. Mensen vroegen mij geregeld wanneer ik nou voor mezelf ging beginnen. Op die 5de januari heb ik mijn functie durven loslaten om ruimte te maken, om het zaadje verder te laten ontkiemen.

Mijn kijk op de wereld

We leven in een bijzondere tijd. Een verandering van tijdperk noemt Jan Rotmans het. En ik geloof dat eigenheid in je werk een van de belangrijkste aspecten is in de nieuwe arbeidsmarkt. Lees hier meer over mijn visie op werk in een veranderende wereld.

Voor wie?

Je wilt ander werk, of je wil iets veranderen in je huidige werk en daar zoek je ondersteuning bij. Je staat open voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je bent nieuwsgierig naar anderen en naar jezelf. Geld verdienen met werk is belangrijk maar je beseft dat werk meer is dan een manier om geld te verdienen; Ambities, ontwikkeling, samenwerken, bijdragen, …  veel komt hier samen.

Waar?

Ik woon in Werkhoven met vrouw en kinderen en werk van Amsterdam tot Nijmegen en van Zwolle tot Breda. Ik ontmoet je graag. Bel gerust voor een afspraak, 0623550670.

* Zie mijn linkedin profiel.