Wat draag je mee in je CV?

Je kent dat wel: een knagend gevoel dat het niet gaat zoals je zou wensen, dat het beter of anders kan. Dat jij beter kan. Het gaat wel goed maar het is niet jouw plek. Dat er iets is waardoor je focus mist of steeds dezelfde valkuil tegenkomt. “Waarom overkomt mij dit altijd?” Of dat je zegt “zo ben ik nu eenmaal”, als je weer eens op een karaktertrek wordt aangesproken.

Op zoek naar de bron.

Ons gedrag krijgt al heel vroeg vorm. Als kind hebben we allemaal behoefte om gezien te worden door onze ouders en ontwikkelen we daar ieder een eigen maniertje voor. Het sluipt erin. Bewust en nog vaker onbewust gebruiken we dat gedrag nog steeds. Vaak is het geen probleem, misschien zelfs een talent, maar net zo vaak is het iets waar je tegenaan loopt en wat je zou willen veranderen.

Loopbaantraject

In vijf stappen, vijf individuele gesprekken en huiswerkopdrachten, gaan we in dit loopbaantraject dat oude gedrag in kaart brengen en transformeren. Daardoor kan je met meer focus en energie je werk kan doen, of kan je gerichter en succesvoller solliciteren.

Stap 1: We maken kennis, nemen het traject door en kijken waar je vandaan komt. Wat heb je van huis uit meegekregen?

Stap 2: We gaan dieper in op je herkomst. Wat waren de bepalende momenten in jouw geschiedenis, wie en wat heeft jou gevormd en hoe dient het jou nu?

Stap 3: In stap 3 gaat het over transformatie, de weg naar vernieuwing en het opgraven van verborgen talent.

Stap 4: We kijken naar jouw ‘bijdrage aan de wereld’. Jouw uitdaging is om je opgegraven talent vorm te geven.

Stap 5: We kijken wat er in jouw winkeltje staat waarmee je bijdraagt aan de wereld en wat je daarvan als speerpunt in de etalage zet.

Facultatief is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een familie opstelling. Dat is in veel gevallen aan te raden en draagt sterk bij aan de transformatie van stap 3.

Informatie

Denk je dat het iets voor je is? Aanmelden kan telefonisch op 0623-550670 of via email: verder@gerardvanrijnsoever.nl